Mihai Rotaru vrea să dea o lovitură campioanei

Mihai Rotaru încearcă să dea lovitura și să îl ia pe Silviu Lung Jr care este dorit şi de CFR Cluj. Universitatea Craiova ar avea o serie de atuuri în lupta cu banii fără limite pe care îi plătește campioana.

Mihai Rotaru, patronul formației Universitatea Craiova, încearcă să dea lovitura și să îl „sufle” lui Neluțu Varga pe Silviu Lung Jr, a anunţat ProSport. Silviu Lung Jr. a rămas liber de contract după despărțirea de Kayserispor, iar goalkeeperul în vârstă de 33 de ani nu duce lipsă de oferte.

După ce Neluțu Varga a început negocierile cu Silviu Lung Jr. și i-a propus acestuia un contract greu de refuzat, ProSport a aflat că pe lista echipelor interesate de serviciile portarului se află și Universitatea Craiova. „Conform informațiilor noastre, Mihai Rotaru încercă să-l convingă pe Silviu Lung Jr. să joace la Universitatea Craiova începând din sezonul 2022 – 2023. Patronul echipei din Bănie i-a făcut o ofertă concretă goalkeeperului și așteaptă un răspuns din partea acestuia pentru ca după aceea să semneze un contract pe două sezoane. Chiar dacă nu poate concura din punct de vedere financiar cu CFR Cluj, echipă care i-a propus lui Silviu Lung Jr. un salariu în valoare de 22.000 de euro și 200.000 de euro la semnătură, Mihai Rotaru are alte atuuri ca să-l „bată” pe Neluțu Varga. Mihai Rotaru mizează pe faptul că Silviu Lung Jr. ar putea să fie atras de faptul că oltenii evoluează în Craiova, acolo unde este stabilită familia portarului în vârstă de 33 de ani, dar și pe legătura strânsă dintre gruparea oltenilor și tatăl acestuia, legendarul portar Silviu Lung”, a scris sursa citată.

În cazul în care ar accepta oferta lui Mihai Rotaru, Silviu Lung Jr. va trebui să se „lupte” cu Mirko Pigliacelli și David Lazar pentru un post de titular la Universitatea Craiova.

Vizualizări: 2,132

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: