Antrenorul e nemulţumit de jocul Universităţii Craiova

Într-un amical disputat duminică, în cadrul stagiului de pregătire pe care-l efectuează în Austria, Universitatea Craiova a învins cu 1-0 formaţia germană FC Heidenheim. Cu toate acestea antrenorul Laszlo Balint s-a declarat nemulţumit de jocul echipei sale după primele săptămâni de pregătire.

Ca şi în partida anterioară, cu Qarabag, oltenii au avut mari probleme pe faza de construcţie la ultimul meci, dezvoltând lent şi previzibil puţinele acţuni de atac, fapt recunoscut şi de antrenorul Laszlo Balint, după amicalul cu Heidenheim. Practic, în ultimele două meciuri de verificare, deşi a marcat de două ori, din penalty şi pe o mare gafă a adversarilor, Universitatea Craiova şi-a creat o singură ocazie de gol în 180 de minute, foarte puţin faţă de perioada cu Laurenţiu Reghecampf pe bancă. „Victorie împotriva unui adversar destul de agresiv, care a stat aproape de noi şi ne-a făcut în multe momente să suferim. Sunt şi aspecte care m-au nemulţumit, am construit destul de lent, am avut o dinamică nu foarte mulţumitoare la jucătorii fără minge, însă sunt aspecte care, cumva, îşi pot găsi explicaţie, fiindcă există o oarecare încărcătură, atât fizică, dar şi mentală. E totuşi bine că este primu meci din acest stagiu în care nu am primit gol, împotriva unui adversar care, trebuie să subliniez, ne-a făcut să suferim în anumite momente. Avem şi un grafic al minutelor pentru fiecare jucător din acest stagiu, important este să ne şi revenim până la următorul amical, cu o altă echipă bună, Al Duhail, pentru că şi astăzi a fost foarte cald şi jucătorii au resimţit această căldură, dar mă bucur că am ieşit sănătoşi. Acesta este obiectivul principal în acest cantonament, să nu avem probleme medicale după aceste jocuri amicale” a declarat Laszlo Balint după acest ultim amical al echipei sale.

Universitatea Craiova debutează în noua ediţie a Superligii pe 15 iulie, de la ora 21.30, pe „Ion Oblemenco”, împotriva lui Sepsi OSK, iar Laszlo Balint a comentat debutul de sezon al echipei pe care a preluat-o în vara aceasta.

Vizualizări: 389

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: