De ce a ales Tudor partidul lui Florin Călinescu

Viceprimarul Adrian Tudor și-a anunțat, marți, candidatura pentru fotoliul de primar al municipiului Târgu Jiu. Acesta va candida din partea partidului condus de actorul Florin Călinescu.

Fostul social-democrat Adrian Tudor a pornit pe un nou drum în politică. Partidul Verde este alegerea fostului PSD-ist. Viceprimarul a explicat în cadrul unei conferințe de presă de ce a ales să facă parte din acest partid. Președintele Florin Călinescu a fost și el prezent la Târgu Jiu.

”Eu personal îmi regăsesc aici ideile și principiile pentru care am luptat în ultimii 24 de ani. Fie că vorbim de democrație extensivă, fie că vorbim de o democrație economică, trebuie ca lucrurile în acestă țară și în acest județ să meargă foarte bine. De asemenea, ne dorim o dezvoltare economică armonioasă cu mediul înconjurător. Sunt pregătit să candidez pentru Primăria Târgu Jiu, sunt proiecte la care lucrez de 4 ani, iar dacă voi avea încrederea colegilor din Partidul Verde, mă voi prezenta cu demnitate în fața cetățenilor din Târgu Jiu”, a spus Adrian Tudor, în cadrul unei conferințe de presă.

Florin  Călinescu a vorbit despre planurile acestui partid pe care-l conduce. ”Am refuzat ani la rând toate invitațiile tuturor partidelor politice. A început nebunia asta cu ONG-uri și alte mișcări. Nu poți să faci nimic decât dacă te institui într-un partid și să te duci în Parlament. Acest Partid Verde European, care este cu totul altceva decât Partidul Ecologist Român, acolo unde s-au adunat mai mulți cetățeni care au avut condamnări. Am ales acest grup pentru că noi putem vorbi mult și bine, dar cel mai important pentru noi este aerul curat. Preocuparea Verzilor europeni nu este doar de mediu, ci și de bunul mers al țării, din punct de vedere economic și nu numai. Nu știu dacă în toamna asta o să spargem norii, dar un trăsnet mic o să vedeți”, a spus Florin Călinescu, la Târgu Jiu.

Actorul a mai spus că partidul crește, iar în momentul de față sunt înscriși aproximativ 6.000 de membri.  

Vizualizări: 1,564

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: