De ce a făcut Boza angajări: Vom avea interviuri la Antena 3, la Antena 1!

Managerul CE Oltenia, Sorin Boza, a explicat din nou la Radio Infinit de ce l-a angajat pe Cosmin Gagiu ca specialist pe comunicare, în plin proces de restructurare a companiei. Boza susține că a urmărit promovarea companiei la nivel național, Gagiu fiind angajat pentru numai trei luni. Acesta vine din lumea presei, fiind patron de televiziune, dar și membru ALDE, partidul ministrului Toma Petcu de la Energie.

Managerul Complexului Energetic Oltenia, Sorin Boza, a spus la Radio Infinit că nimeni nu știe de această companie la nivel național: „Persoana nu este angajată, este sub contract pe perioadă determinată, pe trei luni de zile, este pentru a ne ajuta să ne promovăm la nivel național. Din păcate, ducem lipsă de această promovare, nimeni nu știe de noi la nivel național. Ne bazăm doar pe promovarea asta internă, în Gorj, care nu este suficientă, pentru că aici lumea este interesată de altceva, nu de promovarea companiei”.

Boza a spus din nou că este vorba de o perioadă de trei luni, pe un salariu minim, iar beneficiile companiei vor fi mari. „Vom avea interviuri la posturi mari, la posturi naționale, am avut deja primele discuții la Mediafax, la Agerpres, vom avea interviuri la Antena 3, la Antena 1”, a explicat Sorin Boza.

Complexul Energetic Oltenia arată într-un document postat pe site-ul companiei că a crescut la 60.000 de lei cheltuielile cu publicitatea în acest an, față de 23.000 anul trecut. „Aceste cheltuieli cresc cu suma de 37 de mii lei datorită cuprinderii în Bugetul de Venituri și Cheltuieli în anul 2017 a serviciilor de promovare, participarea la diverse evenimente, anunțuri de presă, vânzări deșeuri”, arată documentul.

Cosmin Gagiu, noul specialist în comunicare al CE Oltenia, este membru ALDE la Dolj, în organizația condusă de Ion Cupă, și patronul unei televiziuni locale, GTV. Acesta a povestit pentru Pandurul cât de ușor a fost să se angajeze la CEO, deși compania este în plin proces de restructurare. „Am avut o întâlnire cu conducerea, cu domnul Boza. Eu am solicitat o întâlnire cu conducerea. Am avut o discuție prealabilă. Am prezentat un proiect, verbal în primă fază. Mi-am pus o cerere, pur și simplu. Am atașat CV-ul și de aici încolo, în comitetul director s-a aprobat”, a spus Comin Gagiu. 

Vizualizări: 5,660

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Economie:

Citește și: