De ce a revenit Stângă la Târgu Jiu: ”Am fost rugat să mă întorc”

Florin Stângă a revenit la ACS Viitorul Târgu Jiu la o săptămână de la despărțirea de echipa lui Nicolae Sarcină. Acesta a precizat că reziliase contractul dar a fost sunat și rugat să se întoarcă.

Antrenorul Florin Stângă a fost prezentat din nou pe banca divizionarei secunde ACS Viitorul Târgu Jiu, la o săptămână după ce fusese demis!

Până să îl readucă pe Stîngă însă clubul a negociat inițial și cu Dinu Todoran și Mihai Iosif, conform presei centrale. „Decizia pare luată în urma negocierilor eșuate pe care conducerea din Târgu Jiu le-a avut cu alți ”principali”, printre ei, Dinu Todoran, actual antrenor al echipei FC Voluntari 2, și Mihai Iosif, care are șanse să fie prezentat la Minaur Baia Mare, echipă care a anunțat luni seară rezilierea cu Ciprian Danciu”, reiese din informațiile celor de la liga2.ro.

Stîngă spune că motivul revenirii îl constituie rugămințile conducerii clubului. ”A fost o despărţire amiabilă, însă după o săptămână am fost sunat de cei din conducerea clubului şi rugat să mă întorc. Am acceptat deoarece am dorit să continui proiectul început”, a spus Florin Stângă, pentru Accent Tv.

În vârstă de 44 de ani, Florin Stîngă a pregătit ACS Viitorul în nouă meciuri de Liga 2, timp în care a înregistrat patru victorii și cinci eșecuri.  Meciul din etapa a 10-a a fost pierdut cu 1-2, în fața Unirii Dej, iar pe banca tehnică a stat ”secundul” lui Stîngă, sub formă de ”interimar”, Bogdan Chiriac. Acum, Florin Stîngă pregătește meciul din etapa următoare, a 11-a, cu Concordia Chiajna, din deplasare.

Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: