De ce nu îşi plăteşte primăria cotizaţia la Pandurii: Udăm gazonul!

Florin Cârciumaru susţine că Primăria Târgu Jiu nu are datorii la Clubul Pandurii. Reacţia sa vine după ce Narcis Răducan, preşedintele clubului, a spus că dacă acţionarii şi-ar fi plătit cotizaţiile echipa ar scăpa de insolvenţă.

„Nu este adevărat că Primăria Târgu Jiu sau că Artego au datorii la Clubul Pandurii Târgu Jiu. Tot timpul când s-a făcut bugetul echipei, Primăria Târgu Jiu s-a trecut în acea situaţie cu o contribuţie de un milion de lei, dar niciodată nu a virat această sumă pentru că în spatele sumei respective sunt cheltuielile care s-au făcut şi se fac cu utilităţile de la stadion”, a declarat Florin Cârciumaru. Acesta a explicat şi modul în care s-au cheltuit banii. „N-a întrebat nimeni niciodată Clubul Pandurii Târgu Jiu cât costă gazele, cât costă apa, cât costă întreţinerea stadionului, cât costă munca vie. La Severin am plătit noi toate utilităţile şi paza, dar sunt activităţi care efectiv nu puteau fi trecute pe situaţia care ajungea la Federaţie pentru a demonstra că echipa are susţinere financiară”, spune Cârciumaru.
Preşedintele Consiliului Judeţean consideră că Narcis Răducan va trebui să verifice amănunţit banii intraţi în contabilitate. „Trebuie să-şi facă o analiză pentru că are încheiat acel protocol de finanţare. Noi suntem la zi, le mai acordăm acum încă o tranşă destinată copiilor şi juniorilor. În şedinţa de vineri va trebui discutat şi acest aspect. Dacă domnul Răducan spune că acţionarii au datorii, ceilalţi spun că nu. Trebuie văzut în contabilitate exact banii viraţi de fiecare acţionar în parte, conform protocolului de finanţare încheiat în luna februarie a acestui an”, a declarat Cosmin Popescu.

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: