Sânmărtean i-a încăierat pe Cornel Dinu şi Anamaria Prodan

Lucian Sânmărtean, jucător la Pandurii, a devenit motivul de dispută între analistul TV Cornel Dinu şi impresarul Anamaria Prodan. Fostul jucător şi antrenor Cornel Dinu a comentat evoluțiile lui Lucian Sânmărtean, despre care a spus că nu este un jucător care să facă diferenţa. La scurt timp, impresarul Anamaria Prodan l-a făcut praf pe Cornel Dinu, printr-o postare pe Facebook.

Cornel Dinu a declarat că Sânmărtean este un jucător cu foarte puţine reuşite. "Ne place să vedem masa, dar nu simțim bucatele. Mie Sânmărtean, ca jucător, nu mi-a plăcut niciodată. Eu judec prin eficiența jucătorului respectiv. Sânmărtean nu are în cariera lui decât foarte puține reușite. A avut poate un an de zile în care a contat cât de cât pentru că a transformat acțiunile care par spectaculoase și care îi păcălesc pe naivi, cărora le place. Mai trece de un adversar, trece și de al doilea, iar la al treilea, de multe ori, se oprește sau își pune piedică singur. Nu este un jucător care să poată face diferența. Este un jucător care place la peluză sau poate chiar și la tribuna a II-a și la tribuna I, la ce lume vine la noi și cât fotbal se joacă și cât se cunoaște fotbalul. Dar este un jucător care nu are finalitate în ceea ce face", a spus Dinu la DolceSport despre jucătorul de 36 de ani. 

Prodan despre Dinu: Un distrugător de joc!
Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Cornel Dinu. „Când toata viata ta ai fost un distrugător de joc si concepţii de joc, atât ca fotbalist cat si ca antrenor, e normal să nu apreciezi magia unui fotbalist ca Lucian Sânmărtean. De fapt nu e normal, dar ce mai e normal in universul acestui om? Mi se pare totuşi extrem de grav să spui despre Lucian Sânmărtean ca este un jucător care nu poate face diferenţa, mai ales dacă pretinzi că eşti un fin cunoscător al fenomenului şi te uiţi de ani de zile cum fotbalul romanesc de fapt nu are resurse. Asta înseamnă ca priveşti mai mult lângă televizor, decât la el“. Ea a mai scris că, probabil, Dinu a avut o criză când a făcut acea declaraţie. „Mă gândesc totuşi ca poate analistul Dolcesport a făcut afirmaţiile astea nefericite in mijlocul unei crize depresive profunde si atunci e posibil să îl iert. Asta nu înseamnă insa ca microbistul de la "peluza" sau de la "tribuna I şi a II a" va uita prea curând astfel de ieşiri în decor“.

Vizualizări: 517

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: