De ce riscă să dispară trupa “Noaptea Târziu”

Cei trei târgujieni deveniți celebri pentru parodiile lor de pe YouTube riscă să rămână fără firmă. În această săptămână, Registrul Comerțului Gorj a cerut în instanță dizvolvarea societății „Noaptea Târziu”. A fost chemat în judecată Cuza, pe numele său real Adrian Popescu. El este, de altfel, fondatorul trupei „Noaptea Târziu”.


Magistrații au stabilit primul termen pe 28 iunie. Procesul a fost deschis la Tribunalul Gorj. 


Este de notorietate deja faptul că trupa a avut probleme cu ANAF din cauza datoriilor foarte mari pe care le înregistrează firma. Noaptea Târziu SRL figurează cu datorii de peste 60 de mii de euro, potrivit dezvăluirilor făcute de presa centrală. 

 
Liderul trupei, Cuza, este cel mai privilegiat dintre cei trei tineri care au început proiectul Noaptea Târziu. Este implicat în mai multe proiecte de radio și televiziune. Prezintă o emisiune la Radio Zu, este prezentator și la „Super Neața de Weekend”, de la Antena 1 și este concurent, alături de colegul său Emi la „Te cunosc de undeva”. Capital de imagine a câștigat când a participat la emisiunea „Asia Expres”, de la Antena 1, și după idila cu Ramona Olaru, asistenta matinalului de la același post tv. În ciuda datoriilor către stat, artistul târgujian defilează cu Mustangul prin București.

Galerie foto


Vizualizări: 1,612

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: