Niculina Stoican, mesaj pentru Toma Cuzin, Firicel din Las Fierbinți

Gestul actorului Toma Cuzin de a organiza un eveniment care să promoveze comuna Pestișani și meleagurile unde a copilărit, este apreciat de artiștii din zona Olteniei. Cântăreața de muzică populară, Niculina Stoican i-a transmis aprecieri actorului.

"Minunat și salutar! Când personalitățile unei zone, după o viață de muncă, aleg să-și investească banii în locul de baștină, nu poate fi decât BENEFIC! Bine-ai revenit ACASĂ, Cuzin!", este mesajul postat de Niculina Stoican pe pagina de Facebook a ziarului Pandurul, care anunța că Toma Cuzin intenționează să facă o pensiune în comuna Peștisani.

Între 3 și 5 iunie, comuna gorjeană Peștisani găzduiește evenimentul „Film în sat”. Acesta este un proiect de cultură ce-și propune să aducă filmele românești, premiate la cele mai cunoscute festivaluri internaționale, mai aproape de oamenii din mediul rural, dar și să-i aducă pe cei din urban mai aproape de natură și de vatra satului. Despre acest eveniment, organizatorul Toma Cuzin a afirmat că este proiectul care a pornit de la dorința lui de a întoarce comunității de unde a plecat din experiența acumulată în ceea ce se numește cultură.

Vizualizări: 38,064

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: