Dani Oțil s-a căsătorit cu iubita gravidă

Vedeta Tv Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit în secret sâmbătă, 15 mai, la nici o lună de când au anunțat că vor deveni părinți. Ceremonia a avut loc chiar la restaurantul patronat de prezentatorul Tv.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu şi-au unit sâmbătă destinele, chiar în prima zi de relaxare a măsurilor de restricție. Cei doi au decis să se căsătorească la puțin timp după ce au aflat că vor deveni părinți. Nunta a fost pregătită în mare secret de prezentator şi iubita lui, care nu au divulgat decât invitaților locul și data fericitului eveniment.

Dani Oțil a ales să facă nunta chiar la restaurantul al cărui proprietar este şi a supervizat totul pentru ca evenimentul să fie organizat impecabil, împodobind localul cu baloane. În jurul prânzului, cei doi miri au sosit la restaurant îmbrăcați la patru ace. Dani a ales să poarte un elegant costum nude, iar frumoasa Gabriela Prisăcariu o rochie vaporoasă albă, purtând la deget un fluture din argint.

Dani Oțil (40 de ani) și Gabriela Prisăcariu (28 de ani) s-au afișat pentru prima oară împreună la începutul lui 2019, iar de atunci sunt de nedespărțit. La un an de relaţie, Gabriela Prisăcariu a fost cerută de soţie de către Dani Oţil, în vacanţa romantică din Mexic. Cei doi au anunțat în urmă cu o lună că vor deveni părinții unui băiețel, frumoasa blondă fiind însărcinată în cinci luni. Gabriela Prisăcariu este absolventă de Drept, profesează în lumea modei şi a devenit cunoscută după ce a câştigat în 2015 concursul „Supermodels by Cătălin Botezatu”.

Vizualizări: 2,903

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: