De ce s-a izolat Bruce Willis în aceeași casă cu Demi Moore

De mai bine de o lună de zile actorul Bruce Willis s-a izolat în aceeași casă cu fosta sa soție, Demi Moore, și cu cele trei fete ale lor. Actuala soție a actorului a rămas acasă cu cele două fiice pe care le are cu starul din "Greu de ucis".

Apropiații lui Bruce Willis spun acum că nu sunt probleme în relația acestuia cu Emma, totul este fantastic între ei, deși, momentan, actorul locuiește în aceeași casă cu Demi. Demi și Emma sunt apropiate și toți trei se înțeleg bine și formeză o familie unită alături de fiicele lor, a spus o sursă, potrivit Daily Mail.

Bruce și Demi stau acum împreună cu fiicele lor, Scout, Tallulah, Rumer, dar și cu iubiții acestora și cu asistentul lui Demi. Soția lui Willis, Emma, se află în carantină cu cele două fete ale lor, Mabel, 8 ani, și Evelyn, 5 ani.

Fiica lui Bruce şi a lui Demi, Scout, a lămurit situaţia într-un podcast : “A fost totul foarte haios, pentru că pentru pentru mine, ei sunt aceşti părinţi super ciudaţi, dar pentru ceilalţi sunt la un alt nivel. Totul a fost foarte ciudat. Mama mea vitregă trebuia să vină aici, la noi, cu surorile mele mai mici, dar sora cea mică, care are 6 ani şi căreia nu i s-a explicat până acum care e treaba cu acele hipodermice, a găsit un astfel de ac în parc şi a vrut să îl înfigă în pantof, dar l-a înfipt în picior. Aşa că mama mea vitregă a trebuit să rămână în L.A. pentru a aştepta rezultatele de la doctor, iar tatăl nostru a venit aici şi apoi călătoritul a luat-o razna şi ea a rămas acolo cu ele ”. Astfel, Bruce a rămas cu tot clanul la casa fostei soţii şi a apreciat timpul petrecut împreună.

Divorţaţi de 20 de ani, Demi Moore şi Bruce Willis s-au comportat ca nişte adolescenţi pe perioada pandemiei: au pictat, au făcut Paştele împreună, s-au distrat şi au petrecut tot acest timp cu fiicele lor şi iubiţii acestora. Emma Heming Willis, cu care actorul s-a căsătorit în 2009, a rămas cu în Los Angeles cu cele două fiice ale lor, Mabel de 8 ani şi Evelyn de 6.

Vizualizări: 2,365

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: