De ce se tem ieşenii de Pandurii

Preşedintele  CSM Poli, Florin Prunea, a declarat că ieşenii au ca obiectiv imediat risipirea emoţiilor în ceea ce priveşte retrogradarea sau barajul, prin acumularea a cât mai multe puncte în următoarele meciuri. Prunea crede că meciul cu Pandurii va fi greu. Echipa din Târgu Jiu joacă luni, 20 martie, cu CSM Poli Iași, la Severin.

CSM Poli Iaşi va întâlni Pandurii pentru a doua oară în acest an, şi tot în deplasare. Dacă primul meci din 2017 s-a terminat la egalitate, 1-1, în urma unei gafe a lui Mihalache, ieşenii speră să obţină de această dată toate punctele pentru a rămâne cu şanse în cursa pentru locul 7, primul din play-out. Echipa lui Eugen Neagoe ocupă locul secund în play-out.

„Un meci foarte greu”

Florin Prunea speră ca Iaşiul să-şi treacă în cont toate cele trei puncte puse în joc. „Va fi un meci foarte greu cu Pandurii. Am văzut echipa cu Voluntariul, etapa trecută. Este o echipă bună, dar noi trebuie neapărat să ne impunem. Suntem într-o creştere vizibilă şi sper să continuăm pe aceeaşi linie. Sunt puncte foarte importante puse în joc. Nu ne gândim deocamdată la un obiectiv, ci doar la meciul cu Pandurii, pe care trebuie să-l câştigăm. Avem timp să privim şi spre partida cu Timişoara. Important este să ne liniştim definitiv în ceea ce priveşte emoţiile retrogradării, după aceea avem timp să ne gândim şi la alte obiective”, a declarat Florin Prunea.

Vizualizări: 481

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: