De ce suferă Gina Pistol pe perioada sarcinii

Gina Pistol are de făcut față unei probleme care a apărut în timpul sarcinii. Frumoasa blondă a intrat în ultimul trimestru de sarcină iar pentru ea situația se complică cu cât se apropie de momentul mult așteptat.

Iubita lui Smiley a dezvăluit faptul că se confruntă cu anumite probleme pe perioada de sarcină. Gina Pistol și Smiley așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Bucuria celor doi a fost, însă, ușor umbrită de anumite probleme de sănătate ale Ginei Pistol. Aceasta se confruntă cu o afecțiune minoră de care a aflat recent, suferă de rinită în sarcină. Cu alte cuvinte, partenera lui Smiley sforăie. Cum nu a vrut să creadă acest lucru, Smiley i-a arătat dovada după ce  a filmat-o pe Gina Pisol în timp ce aceasta dormea. „Super creepy, nu? Cam așa respir eu de cred că vreo două luni, mai mult de două luni. Am rinită de sarcină. Uneori, bine, de foarte multe ori, și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până când mi-a arătat dovada. Creepy rău respirația asta așa”, a comentat Gina Pistol.

Ea a mai spus că s-a mai lovit și de o altă situație neplăcută, de umflarea gleznelor. „Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a comentat Gina Pistol.

Gina Pistol și Smiley au fost extrem de discreți în ce privește viața personală. Abia la finalul lunii septembrie, anul trecut, au dezvăluit opiniei publice că vor deveni părinți.

Vizualizări: 1,312

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: