De la discotecă în arestul poliţiei

Poliţiştii au dispus reţinerea pe bază de ordonanţă pe timp de 24 de ore a doi tineri, suspectaţi de comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, port ilegal de armă albă în locuri de natură să pună în pericol viaţa sau integritatea corporală a persoanelor şi vătămare corporală. În cursul acestei zile, cei doi suspecţi vor fi prezentaţi cu propunere de arestare preventivă Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru.

Din cercetărilor efectuate până în prezent a rezultat faptul că în seara zilei de 22.11.2010, orele 23:18, cei doi suspecţi, Dumitru Ţ., de 21 ani şi Ion Ţ., de 23 ani, ambii din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, s-au deplasat în discoteca din satul Ohaba, unde, având asupra lor obiecte confecţionate anume pentru tăiere (cuţit, o steluţă metalică tăietoare etc.), au provocat scandal şi l-au lovit pe Eugen A., de 24 ani, din comuna Borăscu, judeţul Gorj, provocându-i leziuni.

Victima a fost transportată la Spitalul orăşenesc Turceni, pentru a i se acorda primele îngrijiri medicale, după care, transferată la Spitalul Judeţean Craiova pentru investigaţii mai complexe.

 Poliţiştii i-au reţinut pe suspecţi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj, urmând ca astăzi, 14.11.2010, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, cu propunere de arestare preventivă.

Vizualizări: 181

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: