De Revelion, muzică şi focuri de artificii în centrul municipiului

Târgujienii vor avea parte de muzică şi de un foc de artificii de 12 minute de Revelion. Noaptea dintre ani va reprezenta un moment deosebit pentru 20 de cupluri din Gorj şi din Prahova, care îşi vor uni destinele la Poarta Sărutului.

Cei care vor să petreacă în centrul oraşului noaptea dintre ani vor avea ocazia să asculte melodiile trupei Voxis şi să admire focul de artificii. Potrivit reprezentanţilor Primăriei municipiului Târgu Jiu, trupa Voxis va fi adusă în oraşul lui Brâncuşi de sponsorii municipalităţii. Referitor la fondurile alocate în acest an pentru focul de artificii, acestea au fost mai mici decât în anul precedent. „Anul acesta a trebuit să facem reduceri de cheltuieli şi am avut şi o ofertă bună pentru artificii. S-a organizat o licitaţie şi au câştigat cei care au avut cea mai mică ofertă, de aproximativ 50 de milioane de lei vechi. Anul trecut costurile s-au ridicat la aproape 80 de milioane de lei”, spune Ramona Evulescu, purtător de cuvânt în cadrul Primăriei Târgu Jiu.

De o noapte de neuitat vor avea parte şi 20 de cupluri care s-au înscris pentru a-şi uni destinele la Poarta Sărutului. Un singur cuplu este din afara judeţului Gorj, respectiv din Prahova. Căsătoriile vor fi oficiate, aşa cum s-a întâmplat şi până acum, de primarul municipiului, Florin Cârciumaru. Reprezentanţii primăriei pun la punct ultimele detalii. Fiecare cuplu va primi şi un cadou din partea primăriei cu această ocazie, care constă într-un tort, o sticlă de şampanie şi un buchet de flori. „Douăzeci de cupluri s-au înscris pentru a le fi oficiată căsătoria în noaptea de Revelion la Poarta Sărutului. Stabilim ultimele detalii pentru oficierea propriu zisă. Din partea Primăriei Târgu Jiu primesc un tort, o şampanie şi un buchet de flori”, mai menţionează Ramona Evulescu.

Vizualizări: 121

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: