Mandatul de prefect al lui Andrei expiră de Revelion

Mandatul de prefect al judeţului al lui Liviu Andrei expiră la data de 31 decembrie, soarta acestuia urmând a fi decisă în aceste zile. Acesta este convins că mandatul său va fi prelungit. După ce iniţial a refuzat să dea vreun punct de vedere trimiţând ziariştii la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici, Andrei a revenit la sentimente mai bune pe parcursul zilei.

Acesta le-a declarat jurnaliştilor de la Gorj Tv că din punctul său de vedere mandatul îi este deja prelungit. Pe de altă parte, Andrei recunoaşte că ultimul cuvânt este la Guvern.

„Există mai multe legi care au fost date de-a lungul anului 2010 printre care şi cea care priveşte înalţii funcţionari publici, în special privind prefecţii, care spune că ni se poate prelungi mandatul fără graniţe. În condiţiile acestea eu ştiu că mandatul este valid în continuare. Dar acest punct de vedere poate să-l aibă doar Guvernul României, domnul prim-ministru. Şi vor stabili acest lucru împreună cu ANFP. Nu ştiu ce hotărâre vor lua. Dar din punctul meu de vedere mandatul meu este deja prelungit”, a spus Andrei.

Vizualizări: 150

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: