Debut cu eşec pentru Alexandru Ciobanu ca antrenor principal

Amicalul susţinut duminică, în compania rezervelor celor de la Universitatea Craiova, a constituit şi meciul de debut ca principal pentru Alexandru Ciobanu. Noul tehnician al formaţiei ACS Viitorul Târgu Jiu a preluat recent echipa în calitate de principal, după ce fusese secund pentru Cristian Lupuţ şi Eugen Trică.

Acesta a fost meciul de debut al lui Alexandru Ciobanu pe banca tehnică a celor de la ACS Viitorul Târgu Jiu. După ce s-a despărţit de antrenorul Eugen Trică, ajuns pentru a patra oară în curtea echipei lui Adrian Mititelu, ACS Viitorul Târgu Jiu a negociat cu mai mai mulţi tehnicieni, în cele din urmă optând pentru a-l promova pe Alexandru Ciobanu din postura de antrenor secund în cea de principal.

„Mult succes, Alexandru Ciobanu, în noua postură de antrenor principal. Originar din Galați, Alexandru Ciobanu a activat în calitate de antrenor secund la Viitorul Târgu Jiu începând cu luna aprilie 2021. Alexandru Ciobanu (35 ani) deține din anul 2012 licența A UEFA obținută la Școala Federală de Antrenori iar din anul 2014 are și competențe de preparator fizic. În cariera de antrenor a activat în calitate de antrenor principal la: CSM Rm. Vâlcea U19, Al Orouba (Oman), Oțelul Galați respectiv în calitate de antrenor secund la: CF Brăila, CSM Rm. Sărat, Gloria Buzău, Delta Tulcea, CSM Rm. Vâlcea, Al Orouba, Metalosport Galați şi Viitorul Târgu Jiu”, a anunţat clubul pe una dintre paginile de socializare.

Între timp Ciobanu a şi debutat pe banca echipei în calitate de principal la meciul amical cu Universitatea Craiova. Pe banca actualei echipe, Ciobanu a fost, pe rând, secundul lui Cristian Lupuț , iar mai apoi al lui Eugen Trică.

Primul meci oficial, în campionat, al noului antrenor principal va fi împotriva celor de la Dunărea Călărași, în deplasare, pe data de 20 noiembrie , cu începere de la ora 11:00.

Vizualizări: 596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: