Debut cu medalie pentru micii luptători ai CSM Târgu Jiu

Cei mai mici luptători care se pregătesc la CSM Târgu Jiu au debutat în week-end la prima lor competiţie oficială cu o medalie. În cadrul finalelor Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4, de la Costineşti, sportivul gorjean Nicolae Curcă a obţinut medalia de argint la categoria 59 de kg, în timp ce Yanis Peciuc a ocupat locul 6 la categoria 35 de kg.

Doi dintre sportivii pregătiţi de antrenorul Mădălin Gorjanu, Nicolae Curcă şi Yanis Peciuc, au luptat, în premieră, pentru CSM Târgu Jiu la finalele Campionatului Naţional de Lupte pe plajă juniori 4 de la Costineşti. 

Cei doi luptători fac parte din prima generaţie de luptători produsă de CSM Târgu Jiu sub îndrumarea tânărului antrenor Mădălin Gorjanu. După acest debut Mădălin Gorjanu şi-a felicitat elevii pentru rezultatele obţinute. „Vreau să-i felicit pentru modul în care au abordat prima competiţie oficială ca sportivi ai clubului nostru. Sunt foarte mulţumit de parcursul celor doi sportivi. Medalia obţinută de Nicolae Curcă sunt sigur că va atrage şi mai mulţi copii la sală şi mă face să privesc cu încredere spre viitor. Vreau să evidenţiez si parcursul foarte bun al lui Yanis Peciuc, sportiv care a câştigat trei meciuri la lupte pe plajă și a fost foarte aproape de o medalie la o categorie de vârsta superioară”, a spus pentru site-ul oficial al CSM Mădălin Gorjanu, antrenor la secţia de lupte a clubului.

Nicolae Curcă a cucerit argintul la categoria sa de greutate, respectiv 59 de kg, în timp ce Yanis Peciuc, care a avut o evoluţie foarte bună, a ocupat locul 6 din cei 32 de concurenţi.

Galerie foto



Vizualizări: 340

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: