Pigliacelli aşteaptă oferte pentru a pleca de la Craiova

Mirko Pigliacelli a reușit să se impună în primul 11 al Universității Craiova în cele trei sezoane petrecute alături de olteni. Goalkeeperul italian ar putea pleca de la formația din Bănie în perioada de mercato din această vară.

Universitatea Craiova l-a transferat pe David Lazar, portarul titular de la Astra Giurgiu, iar viitorul italianului Pigliacelli la formația din Bănie e pus sub semnul întrebării. Dani Caravello, impresarul lui Mirko Pigliacelli, a vorbit în presa din Italia despre viitorul jucătorului care se află la Universitatea Craiova de trei ani. „Mirko este în România de trei ani şi a fost desemnat cel mai bun portar din România, la fel ca acum trei ani. Vorbim despre un portar de calibru internaţional. Are peste 100 de meciuri în prima ligă şi a stabilit un record. Este portarul străin cu cele mai multe meciuri consecutive. Are experienţă şi mă aştept să primească oferte şi să existe interes. Apoi vom discuta cu Craiova”, a declarat Danilo Caravello, impresarul lui Pigliacelli, pentru Tuttomercatoweb.com.

Universitatea Craiova efectuează un stagiu de pregătire în Austria, acolo unde elevii lui Marinos Ouzounidis vor sta până pe 3 iulie. Oltenii au programat primul meci oficial pe 10 iulie, cel cu CFR Cluj, din Supercupa României, pe stadionul din Târgu Jiu, după cum a informat ProSport.

Vizualizări: 707

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: