Portarul titular al gorjenilor a părăsit Pandurii

Portarul care a apărat în majoritatea meciurilor din sezonul precedent poarta celor de la Pandurii s-a prezentat la reunirea celor de la Concordia Chiajna. Marius Aldescu s-a pregătit deja sub comanda lui Claudiu Niculescu deşi oficialii de la Târgu Jiu spuneau săptămâna trecută că aşteaptă toţi jucătorii la reunire.  

Concordia Chiajna continuă campania de întărire a lotului, pentru pregătirea campionatului următor de Liga 2, și a anunțat încă trei noi veniri ajungând la șapte fotbaliști aduși în această vară. Printre cei sosiţi recent sub comanda lui Claudiu Niculescu se numără şi portarul echipei Pandurii din sezonul trecut, Marius Leonard Aldescu, pe care conducerea clubului îl aştepta la reunirea lotului la Târgu Jiu, mai ales că acesta mai avea contract cu clubul şi era la liceu în Târgu Jiu.

Concordia Chiajna a anunţat însă oficial că a mai legitimat doi portari printre care şi pe Marius Aldescu (18 ani). ”Conducerea clubului a semnat contracte cu alți trei jucători noi. După achiziționarea jucătorilor Marian Anghelina (atacant – 30 ani), Raul Palmes (fundaș – 25 ani), Adrian Voicu (atacant – 28 ani) și Nini Popescu (mijlocaș -30 ani), clubul nostru a reușit să-i achiziționeze pe Valentin Balint (atacant), Leonard Marius Aldescu (portar) și Alexandru Silveanu (portar)....  Leonard Marius Aldescu are 18 ani, iar ultima echipă la care a evoluat a fost Pandurii Târgu Jiu. Atât, Aldescu, cât și Silveanu sunt componenți ai lotului național al României U19”, a anunţat clubul ilfovean la care mai evoluează un fost portar de la Pandurii, Alexandru Costache.

Deși a împlinit 18 ani abia la începutul acestei luni, Aldescu a părut a fi un jucător important pentru Pandurii sezonul trecut, el fiind utilizat în 18 partide în Liga 2 și una în Cupa României. În totalul celor 19 meciuri în care a fost trimis pe teren la echipa din Târju Jiu campionatul trecut, Marius Aldescu a încasat însă 40 de goluri.

Vizualizări: 1,449

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: