Încă un golgheter de la Pandurii ajunge la U Cluj

Universitatea Cluj a mai perfectat un transfer din Liga 1, un fost jucător la FC Argeș și Dinamo. Atacantul Andrei Blejdea, care a fost golgheter la Pandurii Târgu Jiu, va fi coleg cu un alt fost golgheter de la Pandurii, Nicolae Pîrvulescu.

Universitatea Cluj anunță de la o zi la alta noi veniri de jucători şi îşi completează lotul cu jucători de valoare pentru a ataca promovarea.  Duminică, 20 iunie, a fost rândul fostului golgheter de la Pandurii,  Andrei Blejdea, de a fi prezentat oficial de clubul din Ardeal. Atacantul de 24 de ani a jucat sezonul trecut în Liga 1, pentru Campionii FC Argeș și Dinamo, după ce anterior jucase la Pandurii Târgu Jiu unde a fost golgheter al echipei. În total, campionatul trecut, Andrei Blejdea a evoluat în 21 de partide, dar fără să marcheze. 11 dintre apariții au fost bifate în tricoul piteștenilor, iar 10 în tricoul ”câinilor roșii”. În CV-ul său mai apar echipele Pandurii Târgu Jiu, Academica Clinceni, Eintracht Braunschweig 2 (Germania), NK Kranj (Slovenia) și FC Wil 1900 (Elveția). Cu Campionii FC Argeș a reușit să promoveze în Liga 1 la finalul ediției 2019/2020, când în 25 de meciuri a marcat de 12 ori.

La nivel de echipă națională, noul jucător al Universității Cluj are 11 selecții pentru naționala U17 a României.

Universitatea Cluj este cea mai activă echipă din Liga 2 pe piața transferurilor. Până acum, la capitolul veniri au mai fost anunțati următorii fotbaliști: Albert Voinea (UTA), Costinel Gugu (”FC U” Craiova), Valentin Alexandru (Dunărea Călărași), Marius Ciobanu-Vanghele (Unirea Slobozia), Dragoș Tescan (UTA), Florinel Mitrea (Chindia Târgoviște) și Denis Ispas (”FC U” Craiova).

Galerie foto


Vizualizări: 1,238

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: