Debut cu stângul la Târgu Jiu pentru antrenorul Florin Stîngă

Liga 2 a pornit la drum în cursul acestei săptămâni cu meciurile primei etape a noului sezon iar ACS Viitorul Târgu Jiu a debutat, sâmbătă, cu un meci disputat acasă. Antrenorul Florin Stîngă nu a debutat aşa cum şi-ar fi dorit pe banca formaţiei lui Nicolae Sarcină, echipa sa fiind învinsă acasă de o nou-promovată.

Nou-promovata CSC Dumbrăvița a început sezonul cu o victorie în deplasarea de la Târgu Jiu, învingând cu 1-0 pe ACS Viitorul Târgu Jiu, rezultat care cu greu putea fi anticipat înaintea startului sezonului. Luând în calcul transferurile bune realizate de Florin Stîngă în ultima perioadă dar şi rezultatele slabe din pregătire ale celor de la Dumbrăviţa, echipa gazdă pornea favorită la meciul de debut în acest sezon.

Antrenorul Florin Stîngă se arăta foarte optimist în ceea ce priveşte şansele echipei sale în faţa nou-promovatei din Timiş dar jocul de pe Municipal a arătat o echipă încă neomogenă şi fără un lider pe teren. ACS Viitorul a început meciul cu: Opric – Caba, Core, Ad. Stoian, Al. Băican, Brînzan, Gîrbiță, Mitrică, Dodoi (cpt.), Țegle, Cl. Dragu, având pe banca de rezerve jucătorii: Geantă – Vespe, Vulpe, Al. Dulca, Godja, Banu, Fl. Răsdan, Geană şi Rogac.

Din păcate, Florin Stîngă a debutat cu stângul pe banca noii sale echipe care a fost urmărită din tribune de câteva zeci de spectatori. Aceştia nu au putut vedea decât un gol, în poarta echipei gazdă, în minutul 26, după ce Brînzan îl faultase în careu pe Simon și arbitrul dictase penalty. Răzvan Ghinescu a deschis scorul pentru Dumbrăviţa, înscriind de la punctul cu var, 0-1 fiind şi scorul final al jocului de la Târgu Jiu. Supăraţi de acest rezultat neaşteptat responsabilii cu imaginea ai clubului ACS Viitorul au uitat să mai schimbe panoul publicitar din zona de flash-interviuri, aşa că, la finalul partidei, în spatele antrenorului Florin Stîngă se afla un panou vechi al celor de la Pandurii.

Vizualizări: 1,240

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: