Meci uşor la debut pentru ACS Viitorul Târgu Jiu

Antrenorul Florin Stîngă se declară foarte optimist înaintea debutului la ACS Viitorul Târgu Jiu. Primul joc din acest sezon este cu nou-promovata CSC Dumbrăvița iar tehnicianul consideră că echipa sa este principala favorită la acest meci.

În prima etapă a sezonului 2022-2023 din Liga 2, ACS Viitorul Târgu Jiu întâlnește, pe teren propriu, nou-promovata CSC Dumbrăvița, iar noul antrenor al echipei, Florin Stîngă, nici nu concepe să nu debuteze cu dreptul. Acesta a studiat bine adversara, pe care o consideră o echipă bine organizată și agresivă, însă mizează pe experiența lotului pe care-l are la dispoziție.”Am mare încredere în grupul de jucători și vom face tot ce depinde de noi. Începem campionatul cu o echipă care nu are presiunea rezultatului și pentru noi este necesar să câștigăm cele trei puncte. Trebuie să abordăm fiecare joc la victorie, să încercăm să dăm ce avem mai bun în fiecare meci și să strângem cât mai multe puncte. O victorie la debut ar fi un lucru fantastic şi consider că suntem favoriți, jucăm acasă și avem fotbaliști cu experiență”, a declarat Florin Stângă, la conferința de presă, la care au participat și doi dintre jucătorii cu experiență din lotul său.

Atacantul Gabriel Dodoi îl admira pe Stîngă din perioada în care aceasta evolua pe postul de mijlocaș la Pandurii, în Liga 1, în perioada 2006-2010. ”Pe plan personal, îmi doresc să marchez cât mai multe goluri, iar pe plan colectiv vreau ca echipa să facă un joc bun și să aducem puncte. Ne-am obișnuit cu Florin Stîngă, îl cunoaștem de la Pandurii, a fost un idol pentru noi când eram copii. Cred că suntem mai puternici de când a venit Mister, a format un grup bun și se vede și la antrenamente”, a declarat Dodoi.

Mijlocașul Denis Brînzan speră să devină jucător de bază în sistemul implementat de noul antrenor: ”Îmi propun să joc cât mai mult, pentru că în ultimele două sezoane nu am făcut-o foarte des. Sper să avem rezultate bune și să adunăm cât mai multe victorii. Jucătorii gorjeni au o ambiție mai mare să demonstreze la echipele din orașul natal. Va fi un sezon interesant, cu multe echipe care se bat la promovare. Nu este imposibil să ne clasăm în play-off. Avem o echipă destul de experimentată, suntem o echipă mai unită, o familie, și cred că putem să câștigăm cu orice formație”.

Vizualizări: 566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: