CSM Târgu Jiu continuă să ia antrenori de la Pandurii

CSM Târgu Jiu completează în aceste zile toate grupele de copii care le va înscrie în campionat cu antrenori de valoare. După ce a luat un fost antrenor de juniori de la Pandurii, Sorin Vintilescu, dar şi fosta echipă tehnică a formaţiei de seniori, Mario Găman şi Bobi Staicu, a fost cooptat în echipă şi cel mai bun antrenor al centrului de juniori de la Pandurii din ultimi ani, Alin Poenaru.

CSM Târgu Jiu l-a cooptat în echipa de antrenori din cadrul secției de fotbal a clubului și pe Alin Poenaru. Absolvent al Academiei Naționale de Educație Fizică și Sport București, Alin Poenaru este posesor al licenței de antrenor UEFA „A” şi se va ocupa de grupa de copii născuți în 2009, după cum informează clubul primăriei, care şi-a atras în echipă cei mai buni antrenori de copii şi juniori ai momentului. 

În ceea ce îl priveşte pe ultimul sosit, Alin Poenaru, acesta a renunțat la postul din învățământ pentru a se dedica meseriei de antrenor, pe care o face foarte bine, pentru că pregătește copii și juniori de 20 de ani. A format ani la rând generații de copii, iar unii dintre ei ajuns la echipele naționale de juniori ale României, dar și la nivelul primei ligi din România. Alin Poenaru s-a alăturat proiectului juvenil de la CSM Târgu Jiu, încântat de perspectivele acestui proiect. ”Obiectivul principal este aducerea copiilor către sport, dezvoltarea lor într-un mediu sănătos și bineînțeles să îi ajutăm să își îndeplinească visul de a ajunge sportivi de performanță”, a declarat Alin Poenaru pentru csmtargujiu.ro, imediat după ce a ajuns la un acord cu oficialii clubului.

Vizualizări: 588

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: