Debut cu victorie pentru ACS Târgu Jiu

Baschetul a revenit miercuri în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, după câţiva ani de absenţă. Sala a fost plină, iar publicul s-a bucurat din plin de victoria echipei ACS Târgu Jiu în Cupa României.

Baschetbaliştii de la ACS au învins echipa Colegiului Naţional „Aurel Vlaicu” din Bucureşti, în manşa tur din prima fază a Cupei României. Gorjenii s-au impus cu scorul de 75-47.

Antrenorul Laurenţiu Răuţ s-a bucurat atât pentru victorie, cât şi pentru prezenţa publicului la sală. „Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să ne întoarcem după ceva timp în această sală a sporturilor. În afară de faptul că am debutat cu victorie, ne bucurăm că a venit foarte multă lume la sală”, a spus Răuţ.

De la ACS Târgu Jiu s-au remarcat americanii Kevin Allen şi Shawntez Patterson, fiecare marcând câte 24 de puncte. A debutat şi mezinul echipei, Octavian Ilie, care a avut o prestaţie foarte bună la cei 15 ani ai săi.

Cu cele 28 de puncte diferenţă, gruparea gorjeană pleacă cu prima şansă la calificare în turul doi al Cupei României. Returul se va disputa sâmbătă, 29 septembrie, la Bucureşti.

Galerie foto


Vizualizări: 685

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: