Meci dificil pentru Pandurii la Timişoara

Pandurii Lignitul Târgu Jiu va face sâmbătă deplasarea la ACS Poli Timişoara, echipă aflată pe penultimul loc şi care a acumulat numai patru puncte. Antrenorul gorjenilor, Adrian Bogoi, se aşteaptă la un meci dificil, deşi Pandurii este în formă şi a acumulat deja 17 puncte.

Bogoi ţine însă cont de faptul că la Poli sunt mulţi jucători cu experienţă în Liga I. „Este o echipă care vine din Liga I, are în primul 11 câţiva jucători care au jucat la nivel de primă ligă, o echipă care are potenţial. Ne pregătim pentru meciul de sâmbătă, aşa cum ne-am pregătit şi pentru celelalte meciuri. Sper să facem o figură frumoasă şi să venim cu un rezultat bun de la Timişoara”, a spus Bogoi. „Locul în clasament şi rezultatele de până acum sunt destul de bune, dar suntem încă la început”, susţine antrenorul gorjenilor.

Deşi suporterii au început să se gândească la promovare, Adrian Bogoi preferă să rămână cu picioarele pe pământ: „Mă bucur că avem în momentul de faţă un climat sănătos la echipă, cu jucători care îşi doresc să evolueze. Sperăm ca şi pe viitor lucrurile să evolueze foarte bine. Suntem la început de drum, cu mulţi jucători tineri, mulţi jucători noi. Avem multe de pus la punct, sperăm să remediem din greşelile pe care le facem. Ne gândim în primul rând la meciul următor. Calcule ne facem la sfârşitul turului, la sfârşitul campionatului dacă lucrurile au mers bine, dacă lumea e mulţumită”.

Prioritar pentru antrenorul de la Pandurii Lignitul este integrarea cât mai multor juniori în echipa mare. „Clasamentul nu este final, este o competiţie disputată. Noi avem proiectele noastre, sperăm să integrăm cât mai mulţi jucători de la Centrul de Copii şi Juniori. Să nu se mai întâmple ca în anii trecuţi, când niciun jucător nu era promovat la echipa mare. Avem trei juniori care au jucat la echipa mare în acest sezon”, a spus Bogoi.

ACS Poli a anunţat, miercuri, că va juca meciul cu Pandurii Târgu Jiu pe stadionul Electrica, sâmbătă, 29 septembrie, de la ora 14.00.  Până marţi, meciul cu Pandurii era programat în acelaşi timp cu cel al Ripensiei de pe „Dan Păltinişanu”, apoi a fost mutat de la ora 17:00, pe aceeaşi arenă.

Vizualizări: 550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: