Debut în forță pentru Vulturii Fărcășești în Liga 4 Gorj

Etapa a doua din Liga 4 a readus în competiția județeană echipa din Fărcășești care nu a avut meci programat în prima etapă. S-a dat startul în week-end și în cele două serii din Liga 5 de la județ.

Liga 4 Gorj a programat în week-end cea de-a doua etapă, în care echipa care nu a avut meci programat a fost Pandurii Târgu Jiu. Formația care a debutat practic în noul sezon în această etapă a fost Vulturii Fărcășești, echipă care a stabilit și scorul etapei, 7-1, în meciul disputat pe propriul teren cu satelitul celor de la Gilortul Cărbunești.

Nici Jiul Rovinari nu a avut milă de cei de la Viitorul Negomir pe care i-a învins la ei acasă cu scorul de 6-2. Campioana și-a respectat blazonul și s-a impus la o diferență majoră de scor în meciul de la nou intrata în Liga 4 AS Jupânești, scor 5-0. Petrolul Țicleni a reușit să se impună la limită, scor 1-0 în deplasarea de la Mătăsari în timp ce petroliștii de la Stoina au pierdut la același scor meciul de la Motru. Singura surpriză a etapei s-a produs la Bălești, acolo unde o echipă care se bătea la primele locuri sezonul trecut a fost învinsă acasă de cea care a cochetat constant cu ultima poziție, Unirea Țînțăreni.

Rezultate etapa 2, Liga 4

Minerul Mătăsari - Petrolul Țicleni 0 – 1

Minerul Motru - Petrolul Stoina 1 – 0

Vulturii Fărcășești - Gilortul 2 Târgu Cărbunești 7 – 1

Internațional Bălești - Unirea Țînțăreni 1 – 2

AS Jupînești - CSO Turceni 0 – 5

Viitorul Negomir - Jiul Rovinari 2 – 6

Pandurii Târgu Jiu a stat

Galerie foto


Vizualizări: 1,083

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: