Echipă de Liga 1 fără stadion, fara bani și fără antrenor

O echipă din Liga 1 pare să fi adunat toate problemele posibile. Chindia Târgoviște a rămas fără victorie în Liga I și după etapa a 11-a a campionatului, este pe ultimul loc și a rămas și fără antrenor, pe lângă faptul că nu are nici un stadion pe care să joace și i s-a redus și finanțarea.

Adrian Mihalcea, tehnicianul instalat în vară la Târgoviște în locul lui Emil Săndoi, căruia nu i-a mai fost prelungit contractul, a anunțat la finalul jocului din ultima etapă că se desparte de gruparea dâmbovițeană. „Dacă aș fi câștigat, aș fi rămas. Așa ne-am înțeles. Așa, nu văd cum să rămân. Echipa e blocată în fața porții. Am condus multe jocuri, dar nu am câștigat. Chiar nu sunt supărat”, a spus tehnicianul demis de la echipa care nu a câștigat nici un joc din cele zece meciuri oficiale în acest sezon. Echipa din Târgoviște are de disputat restanța cu Universitatea Craiova.

Parcursul Chindiei este dezastruos, are trei puncte câștigate în tot acest timp, din trei remize, ultimul loc plus cea mai slabă apărare din campionat. Niciodată, de la revenirea în prima ligă a Târgoviștei, în 2019, echipa nu a traversat o asemenea perioadă cu probleme. Motivele căderii sunt multiple, de la diminuarea bugetului, la subțirimea lotului, tărăgănarea finalizării lucrărilor la stadion, și, nu în ultimul rând, la implicarea politicului peste măsura din ultimii ani.

Imediat după meciul cu U Cluj, s-a negociat cu Mircea Rednic pentru preluarea funcției de principal dar varianta a picat. În aceste condiții, cel mai probabil se va apela la un nume local, cel mai aproape de o înțelegere fiind Cristian Țermure fost secund al lui Laurențiu Reghecampf la Steaua, Litex Lovech, Al Hilal, Al Ahli sau Universitatea Craiova, în prezent liber de contract. Țermure are și susținerea factorilor politici, mai ales a primarului din Târgoviște, Daniel Cristian Stan, alături de care a apărut în fotografiile recente de la meciul demonstrativ organizat cu ocazia Zilelor Cetății.

Pentru că nu are stadion pe care să poată juca în Liga 1, Chindia dispută meciurile de pe teren propriu la Mediaș.

Vizualizări: 2,793

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: