De ce e supărat Mirel Rădoi după victoria cu FCSB

Antrenorul Universității Craiova, Mirel Rădoi, s-a declarat deranjat de arbitrajul din meciul Universitatea Craiova – FCSB. Chiar dacă echipa sa a câștigat, tehnicianul nu a fost foarte fericit pentru că și-a bătut și nașul, Gigi Becali, și finul Nicolae Dică.

Meciul dintre Universitatea Craiova și FCSB s-a jucat duminică seară, în cadrul etapei a 11-a din Superliga, pe Stadionul „Ion Oblemenco” din Bănie, iar oltenii au învins cu scorul de 2-1. După această partidă, Mirel Rădoi a recunoscut că râde cu un ochi, iar cu celălalt plânge, având în vedere că FCSB este echipa nașului său la care a debutat ca antrenor.

Totuși, deciziile de arbitraj l-au deranjat pe Mirel Rădoi, făcând referire la momentul în care arbitrul Radu Petrescu a acordat penalty pentru FCSB, după o fază controversată lămurită de către specialistul Marius Avram. „Cred că diferența de scor putea să fie mult mai mare în prima repriză, unde jocul nostru a fost destul de exact. Nu am apucat să mă uit pe statistici, cred că și posesia e de partea noastră. ….Sper să nu se supere cei din camera VAR. Sper să nu fiu suspendat, dar asta este realitatea, cred că asta a văzut toată lumea. Nu vreau să pară că vreau să acuz arbitrajul, dar două decizii de arbitraj în defavoarea noastră puteau să mă dea afară, vă dau un exemplu”, a spus Mirel Rădoi, la flash-interviul de după meci. Antrenorul oltenilor a mai precizat că nu e ușor să fie în situația de a bate nașul și finul: „E plăcut că sunt aici, dar nu e plăcut în general, pentru că din punctul ăsta de vedere nu e ușor. Sunt antrenor la Craiova și trebuie să fac tot ce depinde de mine ca Universitatea să câștige toate meciurile. Patronul echipei e nașul meu, Dică mi-e fin, sunt nașul copilului lui. Nu e tocmai ușor”.

Vizualizări: 670

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: