Decizie nouă pentru Honcilă

Bărbatul de 37 de ani din Rovinari, acuzat de șantaj și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, va mai rămâne după gratii. Judecătoria Târgu Jiu a decis, vineri, prelungirea măsurii arestării preventive.

„Admite propunerea de prelungire a măsurii arestării preventive (...) faţă de inculpatul Honcilă Alexe Cătălin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de șantaj și răzbunare pentru ajutorul dat justiției, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 25.09.2020 până la data de 24.10.2020 inclusiv”, a decis instanța. Sentința nu este definitivă și poate fi contestată.

Honcilă a fost reținut pe 4 septembrie de polițiștii din Craiova, după ce Serviciul de Investigare Criminale al IPJ Gorj a emis mandat de aducere, întrucât rovinăreanul se sustrăgea de la cercetări.

Potrivit Poliției Gorj, la data de 16 august, Honcilă s-a prezentat la o societate comercială administrată de familia unui bărbat, de 31 de ani, din Bâlteni, unde, în contextul amenințării cu acte de violență, a solicitat o sumă de bani.

Rovinăreanul a mai fost condamnat în trecut pentru șantaj și amenințare.

Vizualizări: 2,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: