Dedeman face circa 140 de angajări în Gorj

Liderul naţional în retailul materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, compania Dedeman, înfiinţează nu mai puţin de 138 de locuri de muncă pentru noul market pe care îl va deschide în curând la Târgu Jiu. Cele mai multe locuri de muncă sunt de vânzător, 80 de posturi. Cei interesaţi pot aplica pentru unul dintre joburile puse la bătaie de companie până la sfârşitul lunii august.

Posturile oferite de Dedeman pentru marketul care va fi deschis la Târgu Jiu sunt de: agent de securitate-3 posturi, agent de securitate incintă-6 posturi, casier-12 posturi, conducător activitate de transport rutier-1 post, femeie de serviciu-3 posturi, funcţionar informaţii clienţi-5 posturi, inspector/referent resurse umane-1 post, lucrător gestionar-4 posturi, manipulant mărfuri-11 posturi, operator dispecer sisteme de monitorizare şi aparatură de control-2 posturi, operator introducere, validare şi prelucrare date-2 posturi, şofer autocamion/maşină de mare tonaj-1 post, şofer automacaragiu-1 post, şofer de autoturisme şi camionete-3 posturi, stivuitorist-3 posturi, vânzător-80 de posturi.

Toate aceste locuri de muncă sunt oferite prin intermediul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj. “Pentru Dedeman avem 138 de locuri de muncă. Oferta este valabilă până la data de 31 august. În funcţie de postul vizat de cei care vor să aplice, se cere liceu de specialitate sau învăţământ superior”, a declarat Romeo Chiriac, directorul AJOFM Gorj.

Autorităţile locale spun că magazinul Dedeman de la Târgu Jiu va fi pus în funcţiune în toamna acestui an. “Din câte ştiu, magazinul va fi deschis undeva în luna septembrie. Lucrările sunt în grafic, constructorul se va încadra în termenele stabilite”, a declarat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu Jiu.  

Vizualizări: 3,872

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: