Demisie din Pro România. „A devenit un PSD mai mic“

Cornel Stroescu, fost coordonator al Pro România Mehedinți, și-a anunțat demisia din partidul lui Victor Ponta, care l-a cooptat recent în formațiunea politică pe Adrian Duicu, fostul președinte al Consiliului Județean Mehedinți.

„Asistăm în aceste zile la transformarea Pro România într-un PSD mai mic, o anexă a acestui partid. Cooptarea în rândurile formațiunii politice a foștilor baroni locali ai PSD-ului nu face decât să conducă automat la îndepărtarea membrilor onești și demni ai partidului, căci Pro România s-a îndepărtat de la obiectivele declarate ale unei construcții politice noi“, arată Cornel Stroescu.

Acesta spune că preferă să rămână „un simplu agricultor, un om care încă mai crede în valorile adevărate ale României: în onestitate, demnitate și sinceritate“.

Cornel Stroescu crede că o să vină și timpul în care politica va fi pentru oameni onești. „Rămân în continuare consecvent principiilor mele și am convingerea că politica se poate face și altfel. Fără baroni, fără aceleași figuri de tristă amintire care nu au făcut nimic pentru țară, ci doar pentru propriile interese. Nu vreau să fiu nici martorul și nici susținătorul revenirii în prim planul politicii locale și naționale a unor figuri ce au părăsit scena politică pe ușa din dos“.

Alături de Stroescu au demisionat încă 600 de membri ai Pro România Mehedinți. (M.M.)

Vizualizări: 4,393

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: