Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Demisie importantă la vârful PNL

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, a demisionat din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL, el rămânând membru al partidului. ”La începutul săptămânii trecute mi-am depus demisia la sediul PNL. Este în vigoare de la data respectivă", a declarat Bolojan, marţi, pentru Bihoreanul. Întrebat care este motivul pentru care demisionează, liberalul a spus că vrea să se concentreze pe proiectele europene ale municipiului Oradea. 

"Numărul de proiecte europene pe care Primăria Oradea le gestionează e destul de mare, timpul necesar pentru derularea lor e destul de mare şi el. E destul de greu să faci faţă mai multor responsabilităţi în acelaşi timp", a mai spus Bolojan.

Întrebat dacă şi-a dat demisia din cauza unor neînţelegeri cu Ludovic Orban, Ilie Bolojan a spus că nu comentează. (A.A.)

Vizualizări: 2,293

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: