Deputat de Gorj: „Ușa PSD” este închisă pentru unii primari PNL!

Declarații surprinzătoare ale unui deputat social-democrat! Acesta a afirmat că PSD a început să fie selectiv cu primarii de la alte organizații care doresc să treacă în tabăra pesediștilor. Cât despre Marcel Romanescu, se pare că acesta nu are șanse să candideze pentru un nou mandat la primăria municipiului Târgu Jiu de pe lista PSD.

Deputatul Claudiu Manta a afirmat că pentru anumiți primari „ușa PSD” este închisă. Parlamentarul nu a dorit să dea și nume.
„Au mai venit trei primari la PSD, de la alte partide politice. Electoral se înțelege miza, un primar în funcție, pe actualul sistem are prima șansă să câștige. Însă, atenție, nu primim orice primar. Vă spun sincer, au mai fost și primari de la PNL care au vrut să vină la Partidul Social Democrat și care au avut ușa închisă, vă rog să mă credeți că sunt primari PNL care au vrut să vină la noi și nu vrem să-i primim”, a afirmat deputatul Claudiu Manta, la Radio Târgu Jiu.


Marcel Romanescu este unul dintre primarii liberali care a afirmat în câteva rânduri că a purtat discuții cu reprezentanții PSD despre o eventuală trecere a lui de la liberali la social-democrați. Aceștia din urmă, însă, insistă că vor avea un cu totul alt candidat la alegerile locale din 2024.


„Veți avea ofertă politică de la Partidul Social Democrat și nu va fi domnul Romanescu. În conducerea PSD n-au fost astfel de discuții despre venirea lui Romanescu. Asta este și ceea ce am discutat cu domnul Weber și cu colegul meu, Cristi Rujan și cu domnul președinte Cosmin Popescu, mai sus de atât, să se fii discutat la București, nu cred. Îmi cereți să pun carul înaintea boilor, păi, întâi să-și exprime intenția domnul Romanescu de a veni, dar la modul hotărât și după aia putem să discutăm, dar noi ne dorim să avem candidatul nostru la primărie și o să vedeți că o să-l avem și acela nu va fi domnul Romanescu”, a mai afirmat Claudiu Manta.

Vizualizări: 1,566

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: