Au dat votul pe o tură pe schiuri. Alții au vrut să voteze, dar n-au putut!

Pentru mulți turiști, duminica alegerilor a fost o zi libera ca oricare alta. Nu s-au grăbit să meargă la vot, ci să evadeze la munte, în vacanță. Sute de persoane au urcat în stațiunea Rânca, dar prea puțini au votat duminică, la alegerile parlamentare. Lor li s-au adăugat angajații din pensiuni și restaurante, care nu au avut unde vota și nici nu au putut pleca de la serviciu. Cabanierii și-au arătat încă o dată nemulțumiți că nu există o secție de vot în stațiune.

Constantin Pănescu, liderul cabanierilor din Rânca, a tras încă un semnal pe pagina sa de Facebook. Și-a arătat supărarea că, în stațiunea, nu s-a reușit amenajarea unei secții de vot. Au fost sute de angajați din stațiune, care nu au putut să voteze duminică.

“După cum știți, Rânca este un cartier al celor două primării Baia si Novaci când este vorba de taxe si impozite! Când este vorba să punem diverse jocuri de lumini steluțe sau un brad cu toate accesoriile de sărbători, Rânca nu mai este a lor! Când trebuie să punem 20 de drapele prin Rânca,  de Ziua Națională,  nu mai este a lor ! Duminică, nici Moș Nicolae, cu Magia Lui, nu le-a adus aminte că și in Rânca se putea pune o urnă pentru a putea vota zeci ...chiar sute de gorjeni care lucrează aici la cabane, pensiuni sau hoteluri!!? Dar s-a înțeles încă odată ca nu se interesează primariile de Rânca”, a fost mesajul lui Pănescu. 

Vizualizări: 831

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: