Descoperire uluitoare în procesul lui Pănescu jr.

Dosarul în care fiul şefului asociaţiei concesionarilor din Rânca este judecat pentru ultraj se apropie de final, la termenul de marţi fiind audiaţi ultimii martori din acest proces. Abia acum toate părţile implicate în proces au descoperit că la dosar nu există înregistrarea video de pe camera de supraveghere care ar fi surprins toată scena în care a fost implicat Pănescu.

Informaţia respectivă a ieşit la iveală în momentul audierii a doi agenţi de pază ai firmei care se ocupă de securitatea clubului unde a avut loc scandalul în urmă cu un an de zile. Agenţii au fost puşi să povestească marţi ce ştiu despre evenimentul respectiv, unul dintre ei menţionând că, probabil, imaginile de pe camera de supraveghere ar putea lămuri pe toată lumea în privinţa modului în care s-a întâmplat scandalul. Judecătorul de caz a părut şi el interesat de vizionarea unor astfel de imagini, dar cum imaginile se păstrează, de regulă, 30 de zile, iar ele nu există la dosar, e lesne de înţeles că acestea nu mai există.

Procurorul care reprezintă Parchetul în dosar a propus, în schimb, vizionarea imaginilor de pe camerele de supraveghere aflate în sediul Poliţiei. Acestea au surprins momentul în care Lucian Pănescu este adus la secţie pentru audieri, iar unul dintre agenţii de pază audiaţi ca martor a menţionat că s-a întâlnit cu acesta în sediul poliţiei, ocazie cu care inculpatul i-ar fi menţionat că nu ştie cum a ajuns acolo şi ce se întâmplase. De altfel, în toamnă, atunci când a fost audiat ca inculpat, Pănescu Junior a declarat că nu îşi aduce aminte în ce împrejurări a ajuns să aibă un conflict cu poliţiştii. Doi barmani ai clubului, audiaţi marţi ca martori, au declarat, la rândul lor, că, înainte de a izbucni scandalul, Pănescu nu consumase băuturi în mod exagerat şi nici nu avea un comportament diferit de cel al altor clienţi. Barmanii au menţionat că, de altfel, niciodată nu au avut probleme cu Pănescu şi nu l-au văzut pe acesta să fie violent faţă de vreo persoană.

Scandalul în care Pănescu a fost implicat a izbucnit în momentul în care doi tineri care ieşeau din club au dat cu piciorul într-o ladă din plastic pusă pe trotuar pentru a ţine ocupat un loc de parcare. Poliţiştii au încercat să-i legitimeze pe cei doi, Pănescu a intervenit în discuţie pe motiv că îi cunoaşte el şi că nu sunt scandalagii, după care discuţiile dintre el şi oamenii legii au degenerat, justiţia fiind acum cea care trebuie să clarifice tot ce s-a întâmplat acolo.

Vizualizări: 3,364

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: