Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Desert cremos, fără coacere

Ingrediente necesare: 200 g pișcoturi, 700 ml lapte, 80 g praf de budincă de vanilie, 250 ml frișcă lichidă, 120 ml smântână de gătit, 80 g ciocolată neagră.

Mod de preparare: Așezăm pișcoturile trecute prin lapte într-un vas de copt, formând un strat uniform.

Pregătim budinca conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Turnăm budinca fierbinte peste stratul de pișcoturi, întindem uniform și lăsăm să se răcească complet. Mixăm frișca spumă tare și întindem peste budincă. Uniformizăm și mai punem un rând de pișcoturi trecute prin lapte.

Pentru glazură, topim bucățelele de ciocolată pe baie de aburi, împreună cu smântâna. Amestecăm până la omogenizare după care turnăm peste pișcoturi.

Dăm desertul la frigider peste noapte sau măcar pentru câteva ore. Servim cu fructe proaspete: căpșuni, afine, banane.

Vizualizări: 3,328

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Bucătărie:

Citește și: