Detalii înfiorătoare despre criminalul în serie de la Caracal

Tânăra de 15 ani dispărută acum două zile în județul Olt pare să fie ultima victimă a unui criminal în serie din Caracal. Alexandra Măceșanu a reușit să sune la 112 pentru a anunța că este sechestrată de un bărbat. Din păcate, polițiștii nu au găsit-o și se presupune că nu mai este în viață. În gosposăria suspectului de 65 de ani, mecanic auto, au fost găsite resturi umane, dar și de bijuterii și haine arse

Legiștii au confirmat că rămășițele din curtea criminalului din Olt sunt ale unor oameni. Conform unor surse, ar putea fi vorba despre patru cadavre găsite în casa mecanicului. De asemenea, rămășițele ar fi fost depozitate în butoaie și chiar și în frigider.

Fata ar fi avut poate vreo șansă dacă perchezițiile erau făcute pe 25 iulie, în ziua în care fata a sunat la 112, nu abia vineri dimineața. „A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munții Apuseni și trei locații greșite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo și nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Așa au ajuns în zona locației respective și au văzut o mașină care fusese de câteva ori pe imagini. La șase dimineața au făcut perchezițiile și au găsit într-un butoi mai multe rămășițe umane cu niște inele, bijuterii. Rămășițele vor fi expertizate", a declarat Georgian Drăgan, purtătorul de cuvânt al Poliției Române. Precizări ulterioare arată că fata a reușit să sune de trei ori la 112, într-un interval de șapte minute, dar a închis. Apelurile au fost făcute a doua zi după răpire.

Suspectul în acest caz se numeşte Gheorghe Dincă, are 65 de ani şi locuia singur. El este mecanic auto, dar şi taximetrist de ocazie.

update: Șeful Poliției Române, Ioan Buda, l-a destituit vineri din funcție pe șeful interimar al Poliției Olt, Nicolae Eugen Alexe, potrivit unui anunț al instituției.

Vizualizări: 5,733

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: