Deţinuţii de la Penitenciarul Târgu-Jiu au fost la pescuit

Au părăsit pentru câteva ore camera de detenţie şi s-au simţit ca şi cum ar fi fost în libertate. Este vorba de 31 de persoane private de libertate încarcerate în Penitenciarul din Târgu-Jiu care au participat la un concurs de pescuit sportiv. Deţinuţi s-au bucurat de această activitate, iar cei mai norocoşi care au prins peşte, s-au ales şi cu premii.

Conducerea Penitenciarului din Târgu-Jiu a organizat un concurs de pescuit sportiv la care au participat 31 de persoane private de libertate. S-au bucurat de această activitate deţinuţii care au avut o purtare bună şi s-au arătat interesaţi să participe la acest concurs. Deţinuţii care au avut noroc şi au prins peşte au fost recompensaţi cu premii „La această ediţie au participat 31 de persoane private de libertate care s-au înscris la acţiuni socio-educative. Aceştia şi-au arătat interesul şi dorinţa de a participa la acest concurs de pescuit. Penitenciarul şi organizatorii le-au pus la dispoziţie undiţe şi momeală. Au primit toţi diplome de participare şi cei mai buni pescari au obţinut premii constând în băuturi răcoritoare şi produse pentru îngrijirea personală”, a declarat Lavinia Lupu, purtător de cuvânt la Penitenciarul Târgu-Jiu.

Deţinuţii care au participat la această activitate s-au bucurat că li s-a oferit posibilitatea să părăsească pentru câteva ore camera de detenţie. Aceştia s-au simţit ca şi cum ar fi în libertate şi şi-au amintit cu drag de vremurile în care mergeau cu familia şi prietenii la pescuit. „Este foarte bine, mai ales că am părăsit camera de detenţie pentru câteva ore. Ne-am simţit ca în libertate şi ne-am amintit de vremurile când mergeam la pescuit cu familia şi prietenii. Ne-am mai destins şi am mai uitat de viaţa de după gratii”, a declarat Victor.

Şi anul trecut conducerea Penitenciarului a organizat o acţiune similară.

Vizualizări: 156

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: