Doi copii din Rovinari au fugit de acasă

Doi copii din oraşul Rovinari, care au plecat în mod voluntar de acasă la data de 4 iulie a.c., sunt căutaţi de poliţişti

În după-amiaza acestei zile, în jurul orei 17.30, poliţiştii Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi de către doi cetăţeni din oraşul Rovinari cu privire la faptul că fiii lor, LAZĂR VALENTIN-CONSTANTIN-IONEL şi CĂNUCI DOREL MARIAN, ambii de 13 ani, au plecat de la domiciliu în mod voluntar şi nu au mai revenit acasă.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a stabilit că minorii au plecat împreună de la domiciliu, în dimineaţa zilei de miercuri, 4 iulie a.c., în jurul orei 10.00 şi nu au mai revenit până în prezent. Aceştia sunt cunoscuţi pentru plecările lor repetate de acasă.

LAZĂR VALENTIN-CONSTANTIN-IONEL prezintă următoarele semnalmente: înălţime 1,66 - 1,70 m, greutate 50 kg, păr şaten tuns scurt, ochi căprui, iar în momentul plecării purta pantaloni scurţi şi tricou de culoare bleumarin, fiind încălţat cu papuci de aceeaşi culoare.

CĂNUCI DOREL MARIAN are ca semnalmente o înălţime 1,60 cm, astenic, aproximativ 45 kg, tuns la chelie, ochi căprui, faţă ovală. La data dispariţiei era îmbrăcat în pantaloni trei sferturi de blugi albaştri, tricou de culoare gri, iar în picioare purta pantofi sport de culoare albastru.

Persoanele care pot da relaţii despre cei doi copii sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie, sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112 sau 116.000.

Biroul de presă al IPJ Gorj

Vizualizări: 165

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima ora:

Citește și: