Dezastru în sala de cinema

Ambalaje, doze și alimente aruncate pe jos, la întâmplare, printre scaune - așa a arătat sala unui cinematograf din județul Hunedoara, la doar câteva zile după inaugurare. Spectatorii s-au bucurat de proiecție, dar la final au uitat să-și strângă gunoaiele. "Sala de spectactol nu e coș de gunoi", a transmis primarul orașului Brad, pe rețelele sociale.

Imaginile dezolante au fost surprinse în weekend, după filmul de seară, la Cinematograful „Zarand” din municipiul Brad. Ambalaje, pungi, doze, pufuleți, toate aruncate pe jos de unii dintre spectatorii certați, se pare, cu bunul-simț.

"Putem avea spectacole, filme la cinematograf sau piese de teatru, dacă nu avem educație și civilizație practic nu avem nimic! Așa arată balconul de la sala de cinematograf dupa filmul din seara zilei de 10 martie 2023. Este revoltător faptul că încă mai există o asemenea lipsă de educație în rândul unui anumit segment de spectatori! Este necesar să aplicăm măsuri asupra celor care nu păstrează curățenia in sala de cinematograf", a scris primarul orașului Brad, Florin Cazacu, pe pagina sa de Facebook. Proiecțiile de filme la Cinema "Zarand" din Brad au fost reluate de la 1 martie. Ultimul film care rulase pe marele ecran al cinematografului fusese "Titanic", în anul 1998. Tot filmul "Titanic", în ediție remasterizată 3D 4K, a rulat și la redeschidere, 25 de ani mai târziu, ca o punte peste timp. Până să fie reabilitată, clădirea Cinematografului 'Zarand" se afla într-o stare avansată de degradare, scrie sursa citată. Imobilul, construit în anii 1930, a beneficiat de reparații capitale. Recepția finală a lucrărilor a avut loc în luna noiembrie 2022, potrivit Servus Hunedoara.

Galerie foto



Vizualizări: 2,574

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: