Dezgheţul umple Târgu Jiul de gropi

Nici nu a dat bine căldura că gropile au şi început să le facă mari probleme şoferilor târgujieni. Imediat după topirea zăpezii, gropile au găurit deja asfaltul turnat anul trecut astfel încât autorităţile locale au luat măsuri de plombare a acestora. Potrivit primarului Cârciumaru, zonele cu probleme sunt în Bârseşti, Romaneşti dar şi Preajba.

Foarte multe dintre străzile şi trotuarele din Târgu Jiu arată ca şi cum nu ar mai fi fost asfaltate de ani buni. Zăpada a lăsat în urma ei adevărate pericole pentru şoferii târgujieni dar şi pentru cetăţeni. Autorităţile locale şi-au luat măsuri pentru ca plombarea acestora să fie făcută în cel mai scurt timp, indiferent de temperaturile de afară. „O să le reparăm cu piatră cubică şi mixtură, un amestec care se poate folosi şi până la minus 15 grade. Având în vedere că am trecut peste îngheţ-dezgheţ, vom încerca prin Edilitara Public să le plombăm cu piatră cubică şi mixtură”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul din Târgu Jiu.

Potrivit acestuia, cele mai multe gropi au apărut în Romaneşti, Bârseşti şi Preajba ,dar şi în Iezureni. „Vom trece chiar în acest moment la plombare astfel încât în primăvară să fie frezate şi asfaltate. Foarte multe au apărut în Bârseşti, Romaneşti şi Preajba dar noi vom verifica şi celelalte străzi”, a precizat Florin Cârciumaru.

Vizualizări: 144

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: