Dezvoltă-ți afacerea rapid și în mediul online cu ajutorul easyCart

Prezența în online a afacerilor nu mai este de mult o chestiune de preferințe, ci a devenit o necesitate la care cu care trebuie să ții pasul dacă îți dorești să ai șanse egale în fața concurenței. Este important să știi că poți ajunge la mare parte din publicul interesat de produsele sau serviciile pe care le oferi, iar un magazin online îți deschide orizonturile în acest sens. EasyCart este o soluție pentru crearea magazinelor online la care ai acces nelimitat și îți poate aduce numeroase beneficii.

De ce să te extinzi și în mediul online?

Principalul motiv care stă la baza nevoii de a te dezvolta și pe acest palier este faptul că online vei avea acces la o plajă mai largă de potențiali clienți. Îți crește notorietatea, lucru care duce implicit și la o rată de cumpărare mai mare și să te limitezi la clienții fideli care frecventează magazinul fizic poate fi o greșeală de strategie. Afacerea ta poate ajunge la un nivel mult mai înalt dacă adaptezi instrumentele de comunicare și marketing potrivite, iar easyCart este aici să te ajute în acest sens.

Ce avantaje îți garantează platforma easyCart?

Pentru a te convinge că easyCart este soluția ideală pentru afacerea ta, iată câteva dintre principalele beneficii de care vei avea parte:

Design optimizat pentru vânzări – indiferent de device-ul utilizat, telefon, laptop sau tabletă, clienții vor putea accesa cu ușurință magazinul tău și să efectueze pașii necesari pentru plasarea unei comenzi.

Este ușor de gestionat și administrat – spre deosebire de alte platforme similare, easyCart este definită prin simplitate. Nu te vei lovi de proceduri complexe și greoaie, vând instrumente standardizate care să te ajute să ai mereu o imagine clară asupra situației.

Rapiditate de implementare – completezi formularul afișat pe site, iar noi te vom contacta în aproximativ 24 de ore pentru a stabili detaliile colaborării. Din momentul în care am obținut toate detaliile necesare, în aproximativ 1-2 săptămâni îți pregătim magazinul și îl vom pune în funcțiune.

Facilitate în utilizare – pentru clienți fiecare pas este intuitiv. Interfața este simplificată în așa fel încât experiența să fie una fluidă, fără impedimente. De la navigarea între pagini, la plasarea comenzilor, totul este configurat într-un mod ușor de înțeles.

Optimizare pentru vânzări

Integrări Google și Social Media – promovează-te organic acolo unde clienții tăi potențiali își petrec mare parte din timp. Dă-le ocazia să te descopere, conectându-ți produsele la reclame pe care le poți gestiona și monitoriza în timp real.

Multiple instrumente de marketing și optimizare SEO – pregătește promoții atractive, crește traficul pe site, segmentează clienții, poziționează-te în topul rezultatelor de căutare. Fii tu magazinul potrivit la momentul potrivit utilizând platforma easyCart.

Mentenanță și suport inclus – dacă întâmpini dificultăți sau ai nevoie de ajutor, poți discuta oricând cu un Account Manager care să te ajute să depășești orice provocare, astfel încât afacerea ta să continue să funcționeze în mod optim.

Pachete financiare adaptate – fiecare afacere are propriile nevoi și de aceea nu te limităm la un singur tip de abonament. Propunem patru abonamente, care se adresează unor niveluri sau scopuri concrete. Pe scurt, easyStart este ideal pentru afacerile de drum care vor să testeze această oportunitate, easyPlus îți asigură un magazin complet, cu funcții și caracteristici specifice care să favorizeze vânzările, iar easyPro este perfect pentru afacerile care au deja o bază de clienți fidelizați, oferindu-ți și un manager plus o echipă specializată care să te ajute să consolidezi un brand pentru afacerea ta. Enterprise este cel de-al patrulea pachet special conceput pentru personalizările și automatizările dorite de clienți, iar ofertarea se face în funcție de cerințele impuse.

Pune-ți toată încrederea în easyCart și vei obține un magazin online care să te ajute să îți duci afacerea în punctul în care ai visat!

Vizualizări: 448

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: