Finaliștii de la Vocea României se luptă pentru 100.000 de euro

Cei patru finaliști de la Vocea României 2022 au mari emoții pentru că vineri seară vor cânta live pe scena celebrului show de la PROTV.

În finala de vineri seară, de la echipa lui Tudor Chirilă, cel care a trecut mai departe din semifinale a fost Iulian Nunucă, care a interpretat piesa ”Bohemian Rhapsody”. „Iulian moștenește talentul muzical din familie, bunicul și tatăl său fiind lăutari renumiți, iar în cadrul mai multor interviuri a mărturisit că și-a dorit întotdeauna să ajungă un cântăreț foarte cunoscut”, a anunțat PROTV.

Din echipa Irina Rimes a trecut mai departe Andra Botez, despre care fanii de pe Facebook spun că a cântat ca un înger piesa ”I Will Always Love You”. „Andra Botez are în prezent 38 de ani și vine din Iași, iar cu vocea sa a reușit să îi surprindă plăcut pe antrenori încă de la audiții. Ca de fiecare dată, concurenta vine în fața celor cinci jurați cu interpretări inedite și piese de milioane. A cântat „I Will Always Love You” și i-a impresionat pe telespectatori”, scrie organizatorul concursului.

Echipa lui Denis The Motans este reprezentată în finală de Teodor Debu care are 22 de ani și în prezent este student în București. Concurentul a mărturisit, la un moment dat, că muzica a fost cea care i-a salvat cu adevărat viața pentru că în timpul liceului, tânărul s-a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Smiley și Theo Rose merg în marea finală Vocea României 2022, de vineri, 23 decembrie, cu Winael Baldus. Semifinala a fost, pentru el, o a doua mare oportunitate de a le arăta tuturor de ce este în stare – lucru pe care l-a făcut cu măiestrie!

Finala Vocea României are loc de pe data de 23 decembrie, de la ora 20.30, iar finaliştii se luptă pentru premiul de 100.000 de euro, dar şi pentru trofeul emisiunii.

Galerie foto


Vizualizări: 794

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: