A dormit în pat cu Cupa Mondială

Starul Argentinei, Lionel Messi nu s-a putut dezlipi de Cupa Mondială. Imaginile postate de căpitan din prima noapte după revenirea din Qatar au devenit virale, acesta dormind în pat cu trofeul.

Lionel Messi a postat pe facebook trei fotografii însoțite de mesajul simplu: „Bună dimineața”, în fotografii acesta apărând cu trofeul ăn pat și chiar dormind cu acesta în brațe. Messi a fost nedespărțit de cupă și în avion, în drum spre casă, echipa Argentinei ajungând acasă marți noaptea, la ora locală 2:23.

Aeronava care a transportat delegaţia Albiceleste de la Doha, avându-i în frunte pe preşedintele Federaţiei argentiniene de fotbal (AFA), Claudio Tapia, şi pe selecţionerul Lionel Scaloni, a aterizat pe Aeroportul Internaţional din Ezeiza, în provincia Buenos Aires. Căpitanul Lionel Messi a ieşit primul din avionul special inscripționat pentru campioni, ţinând în mână preţiosul trofeu, alături de Lionel Scaloni, urmaţi de ceilalţi membri ai delegaţiei. Mii de suporteri i-au așteptat de-a lungul străzilor de la aeroport spre oraș într-o atmosferă de sărbătoare.

Galerie foto






Vizualizări: 1,225

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: