Dian Popescu: Am purtat discuţii cu Leuştean pentru primăria Novaci

Dian Popescu, președintele PNL Gorj, nu îl va susține pe pesedistul Gheorghe Porumbel pentru funcția de primar la Novaci. Liderul PNL a susținut la postul Radio Infinit că este posibil ca Dumitru Leuștean, fostul director al Direcției Drumurilor Naționale Gorj să fie unul dintre preferați. Reacțiile vin după ce Pantelimon Manta a declarat că directorul Ansamblului ”Doina Gorjului” are cele mai multe șanse la Primăria Novaci.

Cum comentaţi declaraţiile domnului Manta, acre a spus că este mai potrivit domnul Porumbel decât domnul Leuşten pentru Novaci?

Domnu Manta să fie rezervat în astfel de declarații și aprecieri, să le folosească în interiorul Partidului național Liberal, nu public, iar domnul Porumbel de valoare al Partidului Social Democrat și în PNL vor fi candidați care împărtășesc și iubesc valorile liberale. Noi suntem într-o alianță politică, nu suntem într-un amalgam de politicieni. Ca atare, fiecare membru de partid trebuie să rămână să își continue activitatea în partidul care l-a consacrat. Nu avem cum să venim cu anumiţi candidați într-un partid să spunem că peste noapte este liberal sau invers, să plece un membru de la PNL și să se ducă și să spună că iubește valorile PSD.

Domnul Porumbel a spus că ar putea avea acordul celor de la PSD…

Valorile celor două partide trebuie să se unească pentru a aduce o guvernare națională și locală bună. Este exclus transferul de persoane de la un partid la altul. Nu se poate. Dânsul ia acordul șefilor de la PSD să treacă la PNL, dar ca să intre în PNL trebuie să îmi pun eu viza, ceea ce este exclus.

Este posibilă candidatura domnului Leuştean?

Domnul Manta va trebui să susțină candidatul propus de PNL. Nu am stabilit încă persoanele care vor candida. Nici Dumitru Leuștean nu este exclus. Este posibil candidat.

Se vorbeşte despre o eventuală candidatură a Eufimiei Dumitrescu, directoarea de la Spitalul Novaci.

Nu cunosc, nu am vorbit niciodată cu dânsa și nu pot să vă declar nimic. Recunosc, cu domnul Leuștean am purtat discuții, dar nu este stabilit nimic. Să vedem cum va sta în sondaje,  să vedem dacă opinia publică și cetățenii din Novaci îl acceptă și îl vor susține.

Vizualizări: 131

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Editorial:

Citește și: