Dian Popescu răbufneşte. Ce spune despre Romanescu, Lupulescu şi Manta!

Copreşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL) Gorj, Dian Popescu, a ajuns la capătul răbdării. Acesta i-a desfiinţat ieri pe toţi cei care au lansat atacuri în presă la adresa lui, declarând că va veni cu o serie de dezvăluiri la adresa celui care a fost şeful Mascaţilor din judeţul Gorj. Dian Popescu nu i-a uitat nici pe Marcel Romanescu şi Pantelimon Manta, despre care spune că nu mai sunt credibili şi îi acuză de traseism politic.

Dian Popescu, copreşedintele PNL Gorj, a ajuns la capătul răbdării după ce mai mulţi colegi de-ai săi de partid i-au cerut demisia din fruntea formaţiunii politice. Şeful liberalilor gorjeni l-a desfiinţat practic pe Octavian Lupulescu despre care a spus că este „duplicitar şi mizerabil”. „Octavian Lupulescu este un om lipsit de caracter pe care trebuie să-l înlătur cât mai repede. Gândiţi-vă dacă la adresa mea, cel care l-am adus în partid, din nimeni, şi l-am ţinut şi într-o funcţie guvernamentală, deşi am avut o opoziţie puternică din partea guvernului de atunci, pentru că este un om cu probleme... Vă voi spune eu într-o conferinţă de presă de ce domnul Lupulescu nu poate avea, şi-o şi demonstrează caracterul şi dubla personalitate, o funcţie vreodată în administraţie şi în viaţa politică. A fost o eroare, a fost o greşeală, caracterul lui mizerabil o dovedeşte. Practic caracterul mizerabil al domnului Lupulescu îmi confirmă de ce instituţiile statului nu l-au acceptat nici conducător în Poliţie, nici prefect şi nici într-o altă funcţie importantă”, a declarat Dian Popescu, copreşedintele PNL.

Manta traseist, Morega neserios

Nici Marcel Romanescu nu a scăpat de atacurile liberalului şef. Dian Popescu i-a transmis lui Marcel Romanescu să nu mai vâneze funcţii. „Marcel Romanescu ar trebui să se uite în oglindă înainte să vină el cu declaraţii. E un om pe care în campania electorală nu l-a văzut absolut nimeni. A stat alături de PNL atâta timp cât PNL a fost la guvernare, pentru că a avut interese personale. În momentul în care PNL a părăsit USL, Romanescu a părăsit şi el PNL-ul şi munca”, a precizat Dian Popescu. 

Copreşedintele PNL Gorj, Dian Popescu, nu a uitat nici de Dan Ilie Morega, dar nici de Pantelimon Monta, pe care îi numeşte „oameni neserioşi”. „Domnul Manta nu ştiu care calitate o mai are, a fugit de la PSD, nu ştiu dacă mai e pe la PNL, este tatăl tânărului social democrat. Cred că ar trebui să discutăm în acest moment de oameni serioşi, de oameni care au muncit în acest partid şi au făcut ceva pentru acest partid, nu de nişte traseişti care au avut funcţii datorită PNL-ului. Am auzit şi declaraţia domnului Morega. Atât îi transmit domnului Morega, când conducea PNL, PNL-ul era al patrulea partid din judeţ, de când conduc eu PNL-ul este al doilea partid din judeţ şi cred că nu mai există niciun comentariu”, a declarat Dian Popescu.

Reacţia lui Dian Popescu vine ca urmare a atacurilor din partea colegilor de partid care i-au cerut să plece din Partidul Naţional Liberal Gorj.

Vizualizări: 172

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: