Subprefectul Sorin Arjoca pleacă de la Instituţia Prefectului

Sorin Arjoca dă funcţia de subprefect pe cea de contabil la primăria Tismana. Acesta a promovat concursul susţinut pentru un post temporar şi urmează să-şi înceapă activitatea la noul său loc de muncă după data de 1 decembrie. Arjoca a fost examinat chiar de către şeful său direct, prefectul Alin Văcaru. Gurile rele spun că funcţionarii care au susţinerea PSD încearcă să-şi găsească alte locuri de muncă întrucât se tem că vor fi înlăturaţi din funcţii. Arjoca nu a dorit să-şi comenteze decizia prin care renunţă la scaunul de subprefect.

Sorin Arjoca este aşteptat la Primăria Tismana începând de săptămâna viitoare. Arjoca a fost singurul candidat pentru postul de contabil, vacantat după ce titularul a intrat în concediu de îngrijire copil. „Domnul subprefect a promovat concursul pentru funcţia de contabil şi îl aşteptăm la primărie după data de 1 decembrie, ţinând cont că luni este zi nelucrătoare. Într-adevăr, este curios că renunţă la funcţia de subprefect, mai ales că postul pentru care a susţinut concurs este vacant cel mult doi ani. Doamna care l-a ocupat a intrat în concediu de îngrijire copil şi este posibil să se întoarcă mai devreme de doi ani, am înţeles că nu ar vrea să stea decât un an în concediu”, a declarat Marian Slivilescu, primarul de la Tismana.

Subprefectul Sorin Arjoca a fost examinat chiar de către şeful său, Alin Văcaru. „Din comisia de concurs au făcut parte angajaţi ai Primăriei Tismana, iar din partea Instituţiei Prefectului a venit chiar domnul prefect Alin Văcaru. Preşedintele comisiei a fost Nicolae Văcaru, contabilul nostru şef. Comisia de concurs a fost aprobată de ANFP, la propunerea noastră. Potrivit legii funcţionarilor publici, domnul subprefect nu putea fi examinat decât de către persoane ierarhic superioare, şeful său direct fiind prefectul Alin Văcaru”, a mai precizat primarul Slivilescu.

Subprefectul Sorin Arjoca nu a dorit să-şi comenteze decizia. „Este o decizie personală, pe care nu o comentez”, a spus Arjoca.

JOCURI

În momentul de faţă, încă se fac jocuri în privinţa persoanei care îi va ocupa locul lui Arjoca. Potrivit unor zvonuri, este în pericol şi funcţia lui Alin Văcaru pentru că pesediştii l-ar prefera în acest post pe fostul prefect Claudiu Teodorescu. Acesta nu a putut fi contactat pentru a-şi spune punctul de vedere. Cert este că nu a mai revenit în funcţia de secretar general adjunct la Ministerul Justiţiei din care se suspendase pentru a-i face campanie lui Victor Ponta.

Vizualizări: 169

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: