Dieta indiană, care durează doar 7 zile

Dieta indiană are drept scop eliminarea surplusului de grăsime, iar accentul cade pe legume și fructe. Dați jos repede câteva kilograme, dar apoi nu trebuie să reveniți la a mânca orice și oricât.

Ziua 1

Se consumă doar fructe, orice cantitate, cu excepția strugurilor, bananelor și a fructelor de mango. Este recomandat să mâncați pepene verde sau galben, mere, portocale, rodii și căpşune.

Ziua 2

Se consumă doar legume, în orice cantitate, crude sau fierte, inclusiv cartofi.

Ziua 3

Este o combinație între primele două zile. Se consumă doar fructele menționate și legume, de această dată cu excepția cartofilor, în orice cantitate.

Ziua 4

Se consumă maximum 6 banane și maximum patru pahare cu lapte.

Ziua 5

Puteți consuma roșii, varză, brânză de vaci (maximum 500 de grame), dar și un castron de orez brun. Puteți consuma pește la o singură masă, dar dacă nu vă place puteți face o excepție cu maximum 500 de grame de piept de pui.

Ziua 6

În această zi se permit aceleași alimente ca și în ziua precedentă, cu excepția roșiilor. Puteți, în schimb, să adăugați alte legume, în funcție de preferințe.

Ziua 7

Puteți consuma orez brun, fructe și legume.

Punctul forte este că detoxifică organismul, adică vom scăpa de toxinele acumulate. Ajută digestia și este important ca în fiecare zi să vă asigurați că beți doi litri de apă deoarece alimentele au nevoie de o cantitate suficientă de apă pentru a se transforma în nutrienți.

În doar șapte zile ar trebui să slăbiți între 5 și 8 kilograme. În plus, pielea va fi mai luminoasă, veți avea mai multă energie și grăsimea din jurul taliei va fi vizibil redusă.

Vizualizări: 1,702

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: