Din arest, la primărie! Bilet de voie pentru a depune jurământul

Inginerul silvic Tiberiu Nicolae Logăscu, arestat la domiciliu în dosarul furturilor și defrișărilor de arbori din zona Peștișani-Tismana, a cerut încuviințarea instanței de judecată pentru a depune jurământul pentru învestirea în funcţia de consilier local.

Logăscu a fost ales pe lista PNL în Consiliul Local Peștișani. Acesta lucrează la ocolul silvic privat „C. Brâncuși”. Interesant este că PNL nu l-a exclus din partid.

Joi, liberalul a primit a primit permisiunea de a părăsi, vreme de două ore, arestul la domiciliu, pentru a participa la ceremonia de constituire a Consiliului Local Peștișani.

„Admite cererea formulată de inculpatul Logăscu Tiberiu Nicolae. În baza art. 221 alin.(6) C.pr.pen., permite inculpatului Logăscu Tiberiu Nicolae să părăsească imobilul din com. Peştişani, sat Peştişani, jud. Gorj, la data de 22.10.2020, pentru a-şi exercita obligaţia de a depune jurământul pentru funcţia de consilier local al comunei Peştişani, între orele 14,00-16,00. Se comunică organului desemnat cu supravegherea pentru a dispune măsurile corespunzătoare situaţiei. Definitivă”, a decis Tribunalul Gorj.

Inginerul Logăscu se află în arest la domiciliu până pe data de 12 noiembrie. El este acuzat că a primit mită un BMW seria 7, de la patronul unei fabrici de cherestea, pentru a închide ochii la furturile din pădure.

Pe numele proaspătului consilier local au mai fost formulate acuzații de fals intelectual, folosirea fără drept a instrumentelor speciale de marcat în formă continuată, complicitate la tăiere nelegală de arbori şi complicitate la furt de arbori.

Vizualizări: 5,649

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: